френски макарони с шоколад и малини
Десерти

Френски макарони с шоколад и малини

Рецепта за магия

За никого не е тайна, че малините и шоколадът са един за друг и могат да бъдат завладяващи заедно. А когато създаваме френски макарони, определено искаме да изпипаме нещата в детайли. Затова смесихме тези две съставки и се заловихме да бъркаме, експериментираме и опитваме. Получи се наситен крем за перфектно изпечени френски макарони с шоколад.

Обвивка на френски макарони с шоколад

Черупките, както е най-често срещано, са направени от бадемово брашно и яйчени белтъци. Получава се нежна обвивка, която превръща нашите френски макарони с шоколад и малини в хрупкаво удоволствие. В случая сме прибавили и какао в състава, защото се придържаме умело към концепцията си и искаме да обогатим вкуса на шоколад и малини. С мека въздушна повърхност в луди цветове, френски макарони с шоколад и малини са способни да изкушават всеки.

Пълнеж

Подобно на сандвич двете половини слепват, а кремът изпълва сърцевината на френските макарони. Вкусът на малините е определено интересен, но и специфичен, дори понякога натрапчив, затова внимаваме в тънкостите. В тази рецепта сме взели свежестта от сочните плодове и сме ги съчетани с шоколад в приятна консистенция, но все пак сме направили така че вкусовите им специфики да се запазят.

Любимата атмосфера

Има малки спонтанно създадени поводи – просто решаваме да подарим с кутийка френски макарони с шоколад и малини и да направим деня на някой много по-цветен. Има също и дълго чакани важни събития, които си заслужава да бъдат прецизно създадени, подсладени и отпразнувани по най-добрия начин. От опит знаем, че тази рецепта е идеално допълнение към чаша бяло вино и приятни разговори с приятели. Заредете се с настроение, прибавете френски макарони с шоколад и малини към коктейл в топла вечер под звездите и ще получите магия.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *