торта горска магия от Freakalicious
Десерти

9 авторски идеи за торта за рожден ден

Няма по-зареждаща емоция от това да изненадаш пиятел с торта за рожден ден.

След време всички запомнят този ден с удивлението по лицата, с духането на свещи в офиса, у дома, в парка или заведението, омазаните в глазура и сметана пръсти и бузи и снимките на цялата тайфа около празничната торта. Подобна представа говори достатъчно за факта, че не трябва да подценяваме избора на торта за рожден ден. В този материал ще ви представим няколко идеи с авторски торти от Freakalicious.

Не е задължително да имате повод, за да се насладите на красива торта.

 Естествено обаче важните събития стават много по-официални и запомнящи се, когато са подсладени с парче сладост. Мъдра мисъл на Джулия Чайлд гласи “Празник без торта е просто среща”. Открийте своя празничен десерт между разнообразните ни идеи. Изеберете тази, която ще пасне най-добре с настроението, обстановката и темата на тържеството.

Предложенията на Freakalicious за торта за рожден ден или друг повод ще развихрят въображението ви докрай. След като ги разгледате, със сигурност ще чакате с нетърпение следващия ваш рожден ден или този на някой близък.

Горска магия

торта горска магия от Freakalicious

Торта микс от цветове, плодове и шоколад е завихрена като горска магия. Сладкарско изкуство, напомнящо симфония и предназначено за тези, които носят в себе си пролет. Произведена е за пъстър рожден ден с много настроение.

Розова галактика

торта Розова галактика по рецепта на Freakalicious

Розова космическа идея, създадена специално за детски рожден ден. Момичешкият розов свят може да бъде толкова нестандартен. Ето че, не е задължително да се следват само моди за торти с еднорози и барбита. Емоциите от празника са изстреляли цялото парти в космоса, а атмосферата е завладяваща. Поръсена със звезден прах, торта за рожден ден “Розова галактика” е напълно подходяща и за пораснали мечтатели. Комбинирайте с космически френски макарони и подходяща декорация, за неповторим празник.

Океанска буря

Торта за рожден ден океанска буря

Впечатляваща торта за рожден ден, която събужда в нас турнадо от емоции. Представям си я със свещи и фонтани отгоре, поднесена под звуците на ръкопляскания и Happy birthday в разгара на лудо парти. Направена е изцяло ръчно и индивидуално за хора с темперамент и стил. Предназначена е за вихърен празник.

Любим герой

Торта за рожден ден - Любим герой от Freakalicious

На детски празник са добре дошли и най-добрите приятели на децата – анимационните герои. Вече почти сто години Мики Маус води класацията в детските сърца по целия свят. Тази торта за рожден ден е не просто вкусен десерт в края на тържеството, а и мечтана среща с любим герой.

Полет в облаците

Торта за рожден ден - Полет в облаците от Freakalicious

Малинова торта, с маслен крем и бял шоколад е страхотно допълнение към повода, че остаряваме с една година. Релефни балончета от меренг създават усещане за летене. Рецепта, съчетаваща текстурата от ванилово лимонови платки, малиново сладко в средата и листа от теменуга за декорация.

Сладост

Торта за рожден ден Сладост от Freakalicious

Взимаме с шепи от живота, изпълнен с любов, лято, френски макарони и шоколад. Какъв по-добър повод от рожден ден, за да си кажете “Наздраве”, да се почерпите с парче изкушение и да се насладите на мига.

Голямата Ягода

Голямата Ягода - торта за рожден ден на Freakalicious

В сладкарството всичко е възможно. И тук го доказахме като превъплатихме торта за рожден ден в гигантска ягода. Толкова обикновено и оригинално в същото време. Навява настроение за забава и музика. Със сигурност ще бъде страхотен гвоздей в програмата на рождения ден без значение възрастта.

Златни череши и шоколад

златни череши с шоколад торта за рожден ден от Freakalicious

Тази торта за рожден ден ни пренася във филма “Чарли и шоколадовата фабрика” и определено искаме да си останем там. Топли златисто шоколадови тонове, разтапящи вкусове, череши за акцент ще накарат всеки да се влюби. Достатъчно стилна за изискани купони и официални тържества.

Торта Любов

Торта Любов от сладкарския бранд Freakalicious

Когато празничният десерт е подарен от любимия човек, рожденият ден е истински специален. Тази малиново шоколадова торта играе ролята на любовно писмо, което напомня за онези чувства.

One Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *